Proponuję małe kosmetyczne poprawki takie (może już nad niektórymi pracujecie lub nasz szanowny H@ ma egzaminy

) :
- pierwszą małą poprawkę wyłącznie dla estetyki i na jednym forum tak jest bardzo mi się podoba ładnie wygląda chodzi i o wyśrodkowanie nicku w ten sposób (zapomniałem tej zielonej kropy przenieść) :

- następną możliwą zmianą byłoby ustawienie jednakowo dla wszystkich topu forum. Chodzi o te serwery logo i banner. Aby to wszystko było spójne ,a nie mieszało się zależnie od skręcenia rolki. Byłoby to bardziej estetyczne. W tym momencie u mnie wygląda to okropnie

- cze te panienki w drugim wyświetlaczu bannerów będą do końca forum ? Myślę ,że mogłaby być tam reklama karaoke więcej osób by weszło.
- następną sprawą są podwójne rangi.
- jeszcze innym przykładem jest chmura tagów. Ustawić jakiś wymuszacz czy samoczynne dodawanie tagów ,bo to jest free reklama dla ludzi z działu "reklama".
- działy z podaniami o Admina powinny mieć taki wymuszacz ,że od 10+ postów można pisać. Jeżeli ktoś nie ma ,a jest adminem upoważnienie dla rangi. Myślę ,ze coś takiego jest.
- teraz inną sprawą jest to ,że nadal nie mogę znaleźć ignoruj dział